O nama

          Udruženje gradjana “Youth Fest” je omladinska organizacija osnovana sa ciljem da se zalaže za poboljšanje osnovnih uslova i životnog ambijenta mladih, zaštitu osnovnih prava i sloboda radi poboljšanja nivoa životnog standarda i kvaliteta života, za poboljšanje uslova studiranja, za zaštitu prirode i zdrave životne sredine, promovisanje multikulturalnosti, unapređenje kulture, za promovisanje značaja sporta za kvalitetan život mladih, promocija i razvoj sporta, za davanje doprinosa svestranom razvoju pozitivnih osobina kao što su: radnost, skromnost, istrajnost, snalažljivost, hrabrost, iskrenost, radost, drugarstvo, poštenje, štedljivost i smisao za život u manjim i većim kolektivima, negovanje i razvijanje prijateljstva među ljudima i narodima i poštovanje njihovog ličnog, nacionalnog, verskog i političkog ubeđenja.

          Organizacije je nastala krajem 2007. godine, a registrovana je početkom 2009. godine i prevashodno su je činili mladi uzrasta do 25 godina. Danas organizacija ima oko 300 članova, a do sada je učestvovala na preko 15 projekata u saradnji i partnerstvu sa drugim organizacijama. Članovi organizacije, nekada pri osnivanju studenti, danas su diplomirani pravnici, menadžeri za ljudske resurse, arhitekte, mašinci, novinari i drugi.

         Ukoliko i vi želite da postanete član organizacije, za početak je dovoljno da iz biblioteke preuzmete pristupnicu, i popunite je i pošaljete na našu adresu ili lično donesete u dogovoreno vreme. Nakon toga možete očekivati da Vam se ubrzo javimo i uputimo u rad organizacije i njenih aktivnosti.